U bent steeds welkom in ons kantoor. Aan de hand van uw criteria helpen en adviseren wij u bij het zoeken naar uw droomwoning, of u kan reeds een eerste keuze maken op onze website en ons contacteren met al uw vragen.

De aankoop/verkoop van een eigendom is een belangrijke onderneming waar men niet lichtzinnig overheen stapt. Immers deze transactie is meer dan alleen maar tot een overeenkomst komen van een bepaalde prijs. Als erkend BIV-vastgoedmakelaar kunnen wij u hierbij helpen om uw belangen op een professionele manier te behartigen. Voor u betekent dit tijdswinst en zekerheid.

Inleidende tekst

home_logo Welkom op onze website. Na het uitvoeren van de zoekactie krijgt u een overzicht van alle panden (woningen, appartementen, HOB’s, villa’s, …) die aan uw verwachtingen voldoen. Vele woningen worden al verkocht vooraleer ze gepubliceerd zijn en dit aan mensen uit ons klantenbestand.
Wenst u als eerste op de hoogte gehouden te worden van nieuwe panden ? Klik dan op ‘Blijf op de hoogte’ en vul uw zoekcriteria in. Zo voorkomt u gemiste kansen.

Immo Werbrouck Desmarets heeft sedert 1985 een pak ervaring en kennis opgebouwd en wil dit graag met u delen:

  • een persoonlijke en discrete aanpak
  • een perfecte en professionele begeleiding tot bij uw notaris
  • een realistische prijsbepaling van uw eigendom